dimarts, 27 de setembre del 2011

CAN XACÓ DE FREIXENET.

Aquesta pintura té per mi la particularitat que, per una banda, és el primer encàrrec que em fan gràcies a aquest blog, i per això tan sols ja ha estat un repte tot esperant que a en Joan li agradi, i per altra banda i per la que li dono més valor, és que en la rehabilitació i construcció d´aquesta bonica casa del veïnat de Freixenet de Camprodon, hi va prendre part l´avi Cisco, el pare de l´Anna.

 Quadre Finalitzat:


2 comentaris:

  1. La família de Can Xacó estem molt orgullosos de que el primer encàrrec hagi sigut el nostre. La pintura és realment espectacular i ja presideix un lloc destacat de casa nostra. Segur que arribaràs molt lluny i nosaltres haurem sigut els teus primers clients, francament tot un luxe.
    Segueix així, ànims artista. Amb aquestes ratlles et volem encoratjar a seguir endavant. Moltes Felicitats, família Guillaumes-Garnatxe.

    ResponElimina
  2. JAUME HE LLEGUIT EL TEU LLIBRE ,I HE RECONEGUT AQUESTA CASA ,NO SABIA QUE PINTABES LA MEVA OPINIÓ ,QUE ETS VALENT MOLT !!!I M`AGRADA COM PINTES ,JO TAMBE FAIG OLIS I NO ÈS FACIL PRO SI MOLT RELAXANT ,NO TU DEIXIS ES UNA BONA TERAPIA PER DESCONECTAR ,ENCARA QUE EN EL TEU LLOC A DE SER DIFICIL.pro estas demostran que tu pots i tens que acanseguir-lo anims i andavant !!!!!

    ResponElimina