dimarts, 6 de setembre del 2011

EL PASSEIG DE LA FONT NOVA

La tardor aconsegueix mostrar tota la espectacularitat d'aquest clàssic passeig, la Font Nova, on van instal·lar-s'hi els primers estiuejants de Camprodon, i on també es va rodar alguna escena de "Lluís Companys , procés a Catalunya ".
A la tardor les fulles dels arbres, que comencen a daurar-se i a caure a terra, i la claror del dia que tímidament s'escola pels troncs semi nus aconsegueixen una visió espectacular d'aquest paratge de muntanya.

Quadre Finalitzat:

 

EL PONT NOU DE CAMPRODON

De ben segur que el Pont Nou és la joia de la corona de Camprodon. El monument més visitat i immortalitzat ja sigui en fotografia com en pintura.
No cal que comenti gaire el perquè l´he volgut pintar, només dir que també vaig ser camprodoní d´adopció fins que em vaig casar amb una mollonenca. Em venia molt de gust i jo l'he vist així:

Quadre Finalitzat:

CAN MASÓ

La casa pairal de la família de la meva dona. Situada al cor de Molló mira tímidament a la font, que ha pres , popularment, el nom de la casa (Font de Can Masó), amb una façana que a l'estiu llueix uns exultants geranis de color vermell.
Aquest indret, és molt especial, ja que aquesta font ha estat testimoni d´infinitat de sopars improvisats de veïns, a l´estiu, és clar. És un dels racons de tertúlia del poble.

Quadre Finalitzat:

SANTA CECÍLIA DE MOLLÓ

En aquesta nova etapa creativa he començat amb una imatge emblemàtica del meu poble, Molló, a la Vall de Camprodon. Una pintura a l'oli de dimensions reduïdes que immortalitza l'edifici més majestuós que presideix el meu poble, l'església de Santa Cecília.
Més que el seu valor artístic en sí mateix, personalment aquest quadre i el seu procés, representa un moment íntim de la meva vida que fa que gràcies a un regal ( una caixa d´olis ) que em fa la meva dona , l´Anna, redescobreixi la pintura com a teràpia psicològica, que provablement també era la intenció del present.
Per tant aquesta petita tela, és per mi, la llavor d´aquesta part de la meva vida.

Quadre Finalitzat: